Wat is BOVAG – ABA?

Meer dan 10.000 bedrijven in de autobranche strijden om de gunst van de autoconsument. Daaronder bevinden zich ruim 3.000 universele autobedrijven, verenigd in de Auto Bedrijven Associatie (ABA) een afdeling van BOVAG.

Merkonafhankelijke autobedrijven verkopen, onderhouden en repareren elk automerk. Daardoor zijn zij in de ware zin des woords ‘merkonafhankelijke’ adviseurs voor de consument. In 2000 verkochten alle professionele autobedrijven in Nederland 1.187.794 gebruikte auto’s.

De afdeling ABA behartigt de collectieve belangen van de aan-gesloten leden door het scheppen van een gunstig ondernemers-klimaat, waarin leden door middel van hun eigen capaciteiten zèlf strategische keuzes voor hun toekomst kunnen maken. Dit tracht de ABA onder meer te realiseren door als gesprekspartner op te treden van ANWB, consumentenbond en de overheid. Maar ook op Europees niveau laat de ABA de stem van de 3.000 universele autobedrijven horen. Zorg voor het milieu en duidelijkheid voor de consument krijgt hierbij prioriteit.

Naast deze activiteiten besteedt de ABA zeer veel tijd en aandacht aan bewaking van de kwaliteit van de leden. Op dit laatste punt is de afdeling onverbiddelijk in haar standpunt dat een bij de ABA aangesloten autobedrijf kwaliteit moet leveren. Periodieke controles bij de leden in combinatie met een uitgebreid servicepakket op het gebied van opleiding en voorlichting waarborgen dit.

Autobedrijf Jonkman
Compagnonsweg 4
8434 NV Waskemeer (Frl)

Tel. 0516-421277
Internetadres: www.autobedrijfjonkman.nl
Emailadres: info@autobedrijfjonkman.nl

Openingstijden:
De werkplaats is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 12.00/13.00 tot 17.30 uur.

Autobedrijf Jonkman is een BOVAG-gecertificeerd bedrijf.
Dit betekent voor u als klant: BOVAG – ABA